Laden ...

KLAAR OM NAAR DE TOP TE GAAN?

Wij alvast wel, maar we hebben je hulp nodig
GEEF ONS EEN DUWTJE IN DE RUG

Steun ons

Geen nood, wij dragen de zware lasten wel tijdens de wandeling. Ons steunen kan je gewoon vanuit je bureaustoel of zetel doen. Hoe je dat kan doen lees je hieronder!

Gofundme

We hebben een pagina opgericht op Gofundme voor donaties. Zo zie je meteen waar jouw donatie terecht komt! Op Gofundme kan je met de creditkaart betalen.

Klik om nu te doneren!

Overschrijving

Liever zelf overschrijven? Ook dat is mogelijk! Op het rekeningnummer BE55 8926 8028 5944 mag je altijd een schenking doen. Plaats er zeker je naam bij, wij willen iedereen van harte bedanken voor hun steun!

Spread the word!

Help onze campagne bekend te worden! Download hier de Gofundme-PDF en hang deze op in de winkel, je kantoor, bureau, … Share de campagne zelf, onze website, Facebookpagina, … De mogelijkheden zijn talrijk en de moeite is miniem! ­čśë

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze trainingen, donaties, … of laat een berichtje of tips achter om ons te steunen! We houden alles in de gaten en nemen deze warme berichten met ons mee terwijl we de Mont Ventoux beklimmen.

 

Indien de beklimming niet zou doorgaan wegens slechte weersomstandigheden (en dus buiten onze wil, want wij willen het zeker doen!) dan wordt het geld alsnog overgemaakt aan de Nationale Belgische Multiple Sclerose Liga vzw.